Shop online

Trias Le Bonheur (Frans) & Cava

 75.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Geluk zit in de kleine dingen. Verrast worden met een leuk cadeautje en genieten van een glaasje bubbels zijn enkele van de dingen waar mensen oprecht gelukkig van worden. Geniet samen met vrienden, familie, collega’s en iedereen die een opkikker kan gebruiken van een glaasje Fransesc Ricart cava terwijl je de leukste tips leest in het boek Le Bonheur (!Franstalige versie).

Het boek Le Bonheur onder leiding van hoofdredacteur en Trias ambassadeur, Leo Bormans, is de vernieuwde versie van de wereldwijde bestseller The World Book of Happiness. Het brengt een actueel overzicht van wat we écht weten over geluk en wat we daar meer mee kunnen doen in ons eigen leven en in de samenleving. Dit boek leest als een trein en biedt interessante inzichten die we direct in ons leven kunnen toepassen.

Geniet bij het lezen van dit fantastisch positieve boek van een glaasje bubbels. Cava Francesc Brut brengt een fris, evenwichtig smakenpalet met levendige bloemenaroma's en hints van honing. Met dit geschenk kan je de weg naar geluk echt proeven!
  • 1Le Bonheur The World Book Of Happiness
  • 1Cava Francesc Ricart Brut, 75 cl
  • 2Schott Zwiesel Champagne Glas
  • 1Luxury Black Box VIP
Wat zit erin?

Cava Francesc Ricart Brut, 75 cl

Cava Francesc Ricart Brut is een uitstekend voorbeeld van een iconische, mousserende wijn. Bleke gele kleur, met bloemige en honigachtige aroma’s, evenwichtig, fruitig en fijne bubbels. Uitstekend als aperitiefdrank of bij rijstgerechten, vis, zeevruchten, gegrild wit of rood vlees.
Land: Spanje
Regio: Sant Sadurní d’Anoia, Penedés
Druivensoort: Xarel-lo, Macabeo en Parellada

Info verbergen

SKU : GFE2000382