Shop online

Château des Roques Vaqueyras Rode Wijn & Snacks

 40.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Het perfecte geschenk voor wie houdt van gastronomie: een krachtige rode wijn wordt gecombineerd met kruidige crackers, tapenade van zongedroogde tomaten en een notenmix.

De ster van dit geschenk is de mooie fles Château des Roques Vaqueyras rode wijn: een blend van Grenache, Syrah en Mourvèdre die lang is en complex, en rijk aan zwarte bessen-aroma. De Rode Tapenade van het Domaine du Bois Gentil uit de Provence en Elsa’s Story krokant gebakken crackers zijn een prachtige hartige snack waarvan samen met de wijn van genoten kan worden. Onze favoriete notenmix vervolledigt dit overheerlijke wijngeschenk. Vier verjaardagen, gelegenheden waarop bedrijfsgeschenken kunnen aangeboden worden met dit cadeau van Franse wijn.

Het glas, de lepel en het kommetje zijn niet inbegrepen
  • 1Usseglio Côtes du Rhone Claux Rode Wijn 2016, 75 cl
  • 1Domaine du Bois Gentil Tapenade Rouge, 120 g
  • 1Noten Mix Vierkant Doosje
  • 1Regañás Crackers met Extra Vierge Olijfolie, 125 g
  • 1Luxueuze Witte Doos
Wat zit erin?

Usseglio Côtes du Rhone Claux Rode Wijn 2016, 75 cl

Deze elegante Franse Côtes du Rhône Claux rode wijn van Domaine Raymond Usseglio & Fils is een blend van Grenache, Syrah en Mourvèdre die lang is en complex, en rijk aan zwarte bessen-aroma. De wijn wordt geproduceerd met behulp van biodynamische technieken en reeds drie generaties lang met de hand geoogst op het familiedomein in de Côtes du Rhône-regio van Frankrijk.
Land: Frankrijk
Regio: Côtes du Rhône
Druivensoort: 60 % Grenache, 20 % Syrah, 20 % Mourvèdre.
Wijnjaar: 2015

Domaine du Bois Gentil Tapenade Rouge, 120 g

Domaine du Bois Gentil gebruikt enkel de beste tomaten uit de Provence, Frankrijk, om heerlijke specialiteiten te maken. De Tapenade Verte wordt gemaakt van tomaten en kruiden.
Ingrediënten: Tomaten (68,5%), koolzaadolie, look, suiker, basilicum, zout, citroensap, peper, natuurlijk aroma.

Info verbergen

SKU : GOCC002362