Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Vaderdag Geschenk Laten Bezorgen

Vaderdag Geschenk Laten Bezorgen

Vaderdag wordt in België de tweede zondag van juni gevierd. In Antwerpen valt vaderdag, net zoals moederdag, op een andere datum. Daar viert men vaderdag op 19 maart. Dat is de dag van Sint-Jozef, de (stief-)vader van Jezus.

Op zoek naar het perfecte geschenk voor je vader? Gift.be heeft voor Vaderdag een reeks geschenkpakketten met enkele cadeaus waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Trendy wijnaccessoires, een stijlvolle blender van BUGATTI,... Houdt je vader eerder van een goed glas wijn? Dan zullen onze wijnpakketten met rode en witte wijnen, gecombineerd met zoetigheden hem zeker kunnen bekoren. Voor de papa’s met een sprankelende persoonlijkheid zijn er onze geschenkmanden met champagne van Veuve Clicquot of Lenoble, in het gezelschap van onweerstaanbare pralines en andere chocolade. In onze collectie wijnpakketten en champagne geschenken voor Vaderdag vind je overigens nog tal van andere cadeautips waarmee je hem vast en zeker een plezier zal doen. Zo kunnen beide dranken ook gecombineerd worden met een rijkelijk gevulde fruitmand, of kan je opteren voor een set met zowel rode als witte wijnen.

Bestel vandaag nog het Vaderdag geschenk van jouw keuze, zodat we het zeker voor Vaderdag bij jou of bij vader aan huis kunnen bezorgen.


Vaderdag 2023

Vaderdag valt in 2023 op 11 juni 2023.


Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.