Shop online

Château de Valcombe & Snacks Harmonie

 42.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Verwacht je aan een perfecte harmonie met deze geschenkmand met Château de Valcombe Côte de Nîmes rode wijn en hartige snacks.

Château de Valcombe Côtes de Nîmes is een unieke wijn uit de Rhône. Fruitig, levendig en fris, met aroma’s van rood fruit. Aangevuld met zachte en zuivere tannines. Château de Valcombe met Syrah Grenache-druiven is een smaakvolle Franse rode wijn. Met de zwarte olijventapenade van Domaine du Bois Gentil, de krokante crackers met zwarte peper van Elsa's Story en een mix van noten tover je in een handomdraai een lekkere aperitief op tafel. Een leuk geschenk om verjaardagen te vieren, om iemand te bedanken of om zakenrelaties te verrassen.

Het schaaltje is niet inbegrepen.
  • 1Château de Valcombe Costières de Nimes Rood 2016, 75 cl
  • 1Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g
  • 1Noten Mix Vierkant Doosje
  • 1Regañás Crackers met Extra Vierge Olijfolie, 125 g
  • 1Luxueuze Witte Doos
Wat zit erin?

Château de Valcombe Costières de Nimes Rood 2016, 75 cl

Château de Valcombe de Costières de Nimes rood is een intense wijn uit de Vallée du Rhône. Een mengeling van de druiven Syrah en Grenache met een sterk aroma van violet en cassis. Het is een harmonieuze wijn met een frisse afwerking. Deze wijn streelt het gehemelte met een smaak van braam en cassis en een lichte toets eik en aarde.
Land: Frankrijk
Regio: Vallée du Rhône
Druivensoort: 70% Syrah, 30% Grenache
Wijnjaar: 2016

Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g

Domaine du Bois Gentil gebruikt enkel de beste olijven uit de Provence, Frankrijk, om heerlijke specialiteiten te maken. De Tapenade Verte wordt gemaakt van groene olijven, kappertjes, ansjovis en kruiden.
Ingrediënten: Zwarte olijven (78%), kappers, olijfolie, tijm uit de Provence, zout.

Info verbergen

SKU : GFE2000205