Valentijnsboeket online bestellen en laten bezorgen bij uw geliefde in België.
Shop online
  • Gratis levering in België vanaf € 150 (Ma - Vrij)
Sorteren op: Aanbevolen
Valentijnsboeketten

Valentijnsboeketten en rode rozen laten bezorgen

Woensdag 14 februari 2018 is de dag waarop uw geliefde zich aan een leuke verrassing verwacht. U kan bij ons terecht om een valentijnsboeket online te bestellen en op Valentijn bij uw geliefde te laten bezorgen. Maak uw verrassing compleet door er nog een romantische boodschap aan toe te voegen.

Valentijnsboeketten

Boeketten rode rozen en andere romantische bloemencreaties

Onze bloemisten hebben voor Valentijn een ruim assortiment nieuwe boeketten gecreëerd, waaronder enkele boeketten met rode rozen. Naast de klassiekers vindt u bij ons nog tal van andere vernieuwende creaties en bloemstukken waar ze versteld van zal staan. Voor nog meer valentijnscadeaus raden we u zeker aan eens een kijkje te nemen naar onze uitgebreide catalogus romantische geschenken. Al onze cadeaus zijn van bekende topmerken zoals Neuhaus, Godiva en Corné Port-Royal, en bekende wijnhuizen waaronder Veuve Clicquot en Mendel.

Valentijnsboeketten

Bloemen en pralines

Maak uw valentijnsgeschenk helemaal origineel en voeg er een geschenk aan toe. U kan bijvoorbeeld uw boeket rode rozen combineren met een doos pralines, een fles champagne of wijn om samen van te genieten.