Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Valentijnsgeschenken voor vrouwen

Het perfecte Valentijnsgeschenk om haar echt te verrassen

Wil jij dit jaar je allerliefste écht gelukkig maken op Valentijn? Doe haar helemaal van blijdschap stralen met het juiste Valentijnsgeschenk dat toont hoe graag je haar ziet. Daarom is het ook belangrijk het perfecte geschenk te vinden voor haar dat volledig de lading dekt. Verras haar dit jaar met romantische bloemen, een hart vol Belgische chocolade van Godiva, Neuhaus of Corné Port-Royal. Of kies ervoor om haar helemaal in de watten te leggen met originele wellness geschenken of mooie juwelen en andere modeaccessoires.

Het perfecte Valentijnscadeau voor haar bestellen gaat snel en eenvoudig via Gift.be. Kies zelf op welke dag je het geschenk wil laten leveren. Dit jaar is levering aan huis of op kantoor op Valentijn zelf ook mogelijk. Voeg bij je geschenk nog een gepersonaliseerde gift message toe die op een stijlvolle wenskaart gedrukt wordt. Of bestel bij je geschenk onze exclusieve Valentijnskaart waar je enkele lieve woordjes aan kunt toevoegen.

Valentijnscadeaus voor mannen

Originele geschenken om hem te verrassen op Valentijn

Vind het perfecte Valentijnsgeschenk voor hem. Ontdek ons uitgebreid aanbod aan romantische klassiekers en originele cadeaus voor de wijnkenner, de whisky loves of de gadget freak. Biermanden met snacks en chocolade om duimen en vingers van af te likken, krachtige whisky’s en andere spirits, stijlvolle wijnaccessoires, originele gadgets of andere originele geschenken waarvan hij niet zal kunnen wachten om ze open te maken. Ook de verzorgingskits van Men’s Society zijn echte toppers om hem mee te verrassen op Valentijn.

Maak je valentijnsgeschenk voor hem nóg leuker met een persoonlijke gift message die op een stijlvolle gift card gedrukt wordt. Of maak je valentijnscadeau voor hem extra romantisch en voeg onze exclusieve ‘Love’ wenskaart toe aan je bestelling.

Valentijnscadeaus voor koppels

Geniet samen van je Valentijnsgeschenk

Hou je ervan om samen met je partner iets leuks te doen op Valentijn? Kies voor een origineel geschenk waar je samen van kan genieten. Met onze cadeautips voor koppels beleven jullie samen onvergetelijke romantische momenten. Onze champagne- en wijngeschenken zijn het ideale excuus om elkaar diep in de ogen te kijken en te klinken op de liefde. Met een goedgevulde ontbijtmand aan huis geleverd kan je al bij het krieken van de dag van elkaars gezelschap genieten.

Onze leuke Valentijnsgeschenken voor koppels kan je snel en gemakkelijk online bestellen en worden vóór of op 14 februari geleverd. Laat je inspireren door onze cadeautips. Succes gegarandeerd!

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.