Valentijnscadeaus online bestellen en laten bezorgen aan huis in België.
Shop online
  • Gratis levering in België vanaf € 50 (Ma - Vrij)
Sorteren op: Aanbevolen
Valentijnsgeschenken

Valentijnsgeschenken met chocolade, wijn,...

Bij Gift.be kan u terecht om online een valentijnscadeau te bestellen en dit te laten leveren bij uw geliefde thuis of op kantoor. Wij zorgen ervoor dat uw geschenk op Valentijn, 14 februari 2018, bij de liefde van uw leven wordt afgeleverd met uw romantische boodschap op een gift message.

Gift.be heeft een ruim assortiment originele valentijnscadeaus, zowel voor haar als voor hem. Zij zal in de wolken zijn met een hartvormige geschenkdoos gevuld met heerlijke Belgische pralines van Godiva, Corné Port-Royal of één van de andere bekende chocolatiers wiens chocolade u in onze online geschenkenwinkel vindt. Hij zal ongetwijfeld dolgelukkig zijn wanneer we hem zijn geschenkmandje met bier en allerlei delicatessen zoals chocolade van Neuhaus en koekjes van Destrooper bezorgen.

Valentijnsgeschenken

Romantische rode rozen en andere valentijnsboeketten

Ook voor bloemen en romantische valentijnsboeketten kan u bij ons terecht. Voor Valentijn hebben onze bloemisten enkele leuke ruikers gecreëerd die u online kan bestellen om op 14 februari te laten bezorgen bij uw wederhelft. Naast de gouden klassieker, romantische rode rozen, vindt u bij ons ook nog tal van andere originele bloemengeschenken.