Shop online

Mylène The Man Gift Set

€ 28.90
€ 32.20
€ 61.10
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Het perfecte geschenk voor mannen. Ook mannen houden van een zachte huid en frisheid. De combinatie van de Mylène Original Gift Box en de More Men Gift Bag is hem dan ook helemaal op het lijf geschreven.

Je huid is uniek… net zoals jij! Ze verdient het dan ook om goed verzorgd te worden. En net zoals jij jezelf soms graag dat extraatje gunt, zo geniet ook je huid ervan om zo nu en dan wat extra aandacht te krijgen. Deze heilzame, natuurlijke olie en zeep vormen samen de bakermat van Mylènes Drop of Wonder. Met ingrediënten die 100% natuurlijk zijn hebben deze klassiekers alles in zich om jouw huid optimaal te voeden en te beschermen (Mink Oil) en je lichaam in alle zachtheid te reinigen (Mink Soap).
Geef om je huid, schenk haar de aandacht die ze verdient en laat haar stralen!

Verfrissende deo spray en 2-in-1 reinigingsproduct, samen verpakt in een handige, zwarte toilettas. De Body & Hair combineert een douchegel en een shampoo, ideaal voor ambitieuze mannen die het graag eenvoudig houden na een drukke (werk-)dag of sportsessie! Even sprayen met de deo spray en je bent weer ready-to-go!
  • 1Mylène The Original Gift Box
  • 1Mylène More Men Gift Bag
Wat zit erin?

Mylène The Original Gift Box

The Original Mink Oil
Mylènes ‘Drop of Wonder’ heeft alles in huis om jouw huid en haar optimaal te voeden en te beschermen. Deze heilzame olie is dankzij haar verzorgende eigenschappen al meer dan 50 jaar een klassieker. Zeker voor wie een droge huid of droog haar heeft, is de Mink Oil een echte must have!

The Original Mink Soap
Deze rijkelijk geparfumeerde zeep op basis van natuurlijke ingrediënten reinigt de huid in alle zachtheid. Dankzij de toevoeging van nertsolie kunnen aan deze zeep ook verzorgende eigenschappen toegeschreven worden. Dit maakt haar uiterst geschikt voor de droge huid.

Mylène More Men Gift Bag

Men Shower Gel
Deze frisse en krachtige douchegel kan zowel voor het lichaam als het haar worden gebruikt dankzij panthenol. Deze provitamine B5 helpt uitdroging van de huid te voorkomen en zorgt voor glanzend, volumineus haar.

Men Deo Spray
Klassevolle deodorant met alcohol die je oksels aangenaam verfrist en bovendien geen vlekken achterlaat op kleding. Bevat een heerlijke geurmix van frisse citrus, krachtige kruiden, houtaccenten en verfijnde musk.

Info verbergen

SKU : GFE2000572

Vervolledig jouw geschenk

Koker Straffe Hendrik Quadruppel, 75 cl
Koker Straffe Hendrik Quadruppel, 75 cl
€ 17.15
Mylène Sukayu Wellness Gift Box
Mylène Sukayu Wellness Gift Box
€ 30.90
Aberfeldy Highland Single Malt Scotch Whisky 12 Years Old, 70 cl
Aberfeldy Highland Single Malt Scotch Whisky 12 Years Old, 70 cl
€ 42.00
Mylène Hammam Gift Box
Mylène Hammam Gift Box
€ 30.90