Champagne Veuve Clicquot Brut, 75 cl
Het Franse Champagnehuis Veuve Clicquot werd opgericht in 1772 en is beroemd als de champagne met als motto: “Eén kwaliteit: de beste”. De kwaliteit van deze champagnes komt voort uit de buitengewone wijngaarden met voortreffelijke terroir en de beste kwaliteitsdruiven. Veuve Clicquot Brut Yellow Label bevat Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnaydruiven. Daarbij komt een grote hoeveelheid reservewijn om elk jaar continuïteit te kunnen bieden, met als resultaat een volle, elegante en gesofisticeerde champagne. Deze exquise champagne heeft een complex palet, een
goede neus en is geschikt voor elke belangrijke gelegenheid.
Land: Frankrijk
Druivensoort: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay
Neuhaus History Collection Box, 28 pcs
Ingrediënten : donkere chocolade (cacaomassa, suiker, boterolie (melk), cacaoboter, emulgator: sojalecithinen, aroma), melkchocolade (suiker, volle melkpoeder, cacaomassa, cacaoboter, emulgator: sojalecithinen, aroma), suiker, hazelnoten, boter (melk), glucosestroop, witte chocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: sojalecithinen, aroma), cacaomassa, cacaoboter, room (melk), stabilisator: sorbitolen van tarwe, volle melkpoeder, bevochtigingsmiddelen: glycerol van koolzaad, boterolie (melk), kandijstroop, water, magere melk, invertsuikerstroop, cacaopoeder, kokosvet, sheaboter, aroma's, appelpasta, koffie, frambozen, volle melk, gekarameliseerde suiker, emulgator: sojalecithinen, mono- en diglyceriden van vetzuren;amandelen, suikerstroop, zout, gepofte rijst (rijstbloem, suiker, zout, cacaoboter), vanille, zout (Guérande), voedingszuur: citroenzuur.
Voedingswaarden - 100g Energetische waarde: 2181.31 kJ, Energetische waarde: 521.29 kcal, vetten: 32.88 g, waarvan verzadigde vetzuren: 17.78 g, waarvan mono-onverzadigde: 12.18 g, waarvan poly-onverzadigde: 1.30 g, waarvan trans-vetten: 0.37 g, cholesterol: 27.86 mg, koolhydraten: 49.03 g, voedingsvezels: 4.48 g, waarvan suikers: 42.42 g, eiwitten: 5.51 g, natrium: 36.10 mg, vitamine A: 15.35 µG, calcium: 92.69 mg, vitamine C: 0.55 mg, ijzer: 5.78 mg, zout: 0.09 g, vitamine D: 1.49 µG, kalium: 386.85 mg, waarvan toegevoegde suikers: 37.65 g