Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Veuve Clicquot Yellow Label Magnum geschenkdoos, 150 cl

 120.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 8.50
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GFE2001748

Een grote fles champagne voor een groot feest! Schenk deze Magnum fles Veuve Clicquot Brut Champagne aan een heel speciaal iemand. Gepresenteerd in een stijlvolle Yellow Label geschenkdoos die past bij de 1,5 liter fles die erin zit. Meer dan genoeg heerlijke champagne voor een feestelijke gelegenheid met een grote groep dierbaren.

Voornamelijk gemaakt met Pinot Noir, biedt deze geelgouden champagne met stevige structuur, afgerond met een vleugje Pinot Meunier. Met bijna een derde aan Chardonnay-druiven is deze champagne zowel elegant als fijn uitgebalanceerd. Elk jaar wordt deze delicate Franse champagne gemaakt van een waardevolle collectie reservewijnen, waardoor deze Yellow Label Brut signature champagne de kenmerkende stijl en kwaliteit van het Huis Veuve Clicquot krijgt.

Deze extra grote fles lumineuze champagne biedt een langdurige sprankeling van fijne bubbels. Fruitige smaken van perzik, mirabel, pruim en peer met een vleugje vanille en brioche in de neus. Zijn aromatische intensiteit en uitgesproken frisheid maken het zowel een perfect aperitief als de ideale champagne om van te genieten bij een voortreffelijke maaltijd.

Stuur deze Magnumfles Veuve Clicquot Brut Yellow Label Champagne naar uw familie, vrienden, collega's of zakenrelaties in het buitenland om in goed gezelschap een speciale gelegenheid te vieren en te proosten met een heerlijk glas premium champagne!
  • 1Veuve Clicquot Yellow Label Magnum Gift Box, 150cl
Wat zit erin?

Veuve Clicquot Yellow Label Magnum Gift Box, 150cl

Alcohol 12%

Info verbergen

SKU : GFE2001748

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.