Shop online

Cinq Mondes Multimasking Kit & Chocolate Pearls

 50.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Meer info € 7.50
Meer info € 9.95
Geef dit geschenk cadeau en je zal ’t eeuwenoude cliché bevestigd zien: met chocolade en verzorgingsproducten kan je gewoonweg niet missen bij een vrouw! En al zeker niet als het om de schoonheidsproducten van Cinq Mondes en chocolade van Mi&Cu gaat. Met dit geschenk vol kwaliteitsproducten gun je haar het verwenmomentje waar ze nog lang van zal nagenieten!

Ontdek de geheimen van de Balinese prinsessen om uw huid te zuiveren & te hydrateren.

Masker van Kaolin & bloemen® (Bio – reisformaat 20 ml) - Ritueel uit Bali, Indonesië Gecertificeerd biologisch gezichtsmasker met 99% natuurlijke ingrediënten voor een onmiddellijk gezuiverde en stralende teint. De combinatie van klei met biologische fruit- en bloemextracten absorbeert en elimineert overtollig talg en opgehoopte gifstoffen.

Intens hydratatie masker® Ritueel uit Guilin, China (reisformaat 20 ml) Intens SOS-hydratatiemasker met 7 Chinese planten brengt onmiddellijk comfort dankzij de extra frisse gel-crème textuur met een fluweelzachte afwerking. De exotische geur van jasmijn, bergamot en ceder biedt een zintuiglijke ervaring in het hart van China! Beide produkten brengen zuiverheid & hydratatie aan uw huid
  • 1Cinq Mondes : Multimasking Kit
  • 1MI & CU Black Tea Chocolates, 60g

SKU : GFE2001047

Vervolledig jouw geschenk

Cinq Mondes Coffret 'Princesse Balinaise'
Cinq Mondes Coffret 'Princesse Balinaise'
€ 29.00
Cinq Mondes - Collection Rituels de Beauté du Monde
Cinq Mondes - Collection Rituels de Beauté du Monde
€ 39.00
Cinq Mondes Douche- & Badolie , 200ml
Cinq Mondes Douche- & Badolie , 200ml
€ 29.00
Cinq Mondes Geurkaars
Cinq Mondes Geurkaars
€ 42.00