NLFR
Shop online

White Tradition - Luxe (40 cm)

€ 40.00
€ 50.00
€ 60.00
€ 70.00
Add-ons
  Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Bestel nu dit prachtig boeket en steun de strijd van Think-Pink tegen borstkanker. Bij elke aankoop van dit boeket gaat een deel van de winst rechtstreeks naar Think-Pink zodat zij hun informatie- en sensibiliseringcampagne verder kunnen voeren, maar bovenal naar de financiering van wetenschappelijk onderzoek en zorgprojecten.

Een prachtig wit boeket samengesteld uit elegante zachte witte rozen en Gerbera madeliefjes. De verse bloemen worden geaccentueerd met witte dennenappels, bessen, dennentakjes en ander groen.

Het boeket is beschikbaar in meerdere formaten. Het afgebeelde boeket is het Medium formaat. Elke ruiker wordt artisanaal gemaakt in het atelier en onze bloembinders maken getrouw het boeket van uw keuze, in de juiste maat.

Think-Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren en zorg- en nazorgprojecten ondersteunen. Die doelstellingen maakt Think-Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds van Think-Pink het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think-Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.
  • 1White Christmas Tradition - Luxe (40 cm)

SKU : CADO001240

Vervolledig uw geschenk

Barú Marshmallows Raspberry & Mint, 60 g
Barú Marshmallows Raspberry & Mint, 60 g
€ 3.25
Konijntje Ritchie Roze - 48 cm hoog
Konijntje Ritchie Roze - 48 cm hoog
€ 15.00
Neuhaus Belgian Chocolate Moments Orangettes, 150 g
Neuhaus Belgian Chocolate Moments Orangettes, 150 g
€ 14.00
Mii luxurious Beauty Favourite Collection 2
Mii luxurious Beauty Favourite Collection 2
€ 49.50