Shop online

Zalm & Chablis

€ 56.00
€ 70.00
€ 85.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Leverbaar vanaf : Dinsdag 01 DecemberVoeg toe aan winkelwagenTerug
Vragen?
Deze stijlvolle kist met zalm is een prachtig geschenk voor liefhebbers van de verfijnde keuken. De zalm wordt ambachtelijk gerookt en is volgens de regels van de kunst gefileerd. Geniet van een stukje gerookte zalm bij de brunch of bij een diner of creëer er de lekkerste hapjes mee. Serveer op een stukje geroosterd brood, met een schijfje citroen, verse room, frisse groenten of een takje dille.

Een prachtige halve fles Domaine Laroche Chablis is de ideale Franse wijn om te drinken bij de zalm. Lichte gouden kleur. In de neus tonen van citrusvruchten en zachte vleugjes lentebloesems. Elegant en evenwichtig in de mond met een stevig fruitig karakter en een krachtige afdronk. Pastinade van gerookte zalm en bosbessen uit de Provence en premium Elsa’s Story crackers met zwarte pepers gaan uitstekend met de zalm samen. Het geschenk wordt gepresenteerd op een elegant, wit dienblad.

Het glas en het schaaltje zijn niet inbegrepen.
  • 1Salmon Filet Royal, 250 g
  • 1Chablis Jean-Marc Brocard, 37,5 cl
  • 1Pastinade Saumon Fumé
  • 1Regañás Crackers met Extra Vierge Olijfolie, 125 g
  • 1Fresh Lemon
  • 1Serving Tray White
Wat zit erin?

Chablis Jean-Marc Brocard, 37,5 cl

Een Chablis van hoge kwaliteit van Jean-Marc Brocard met druiven die komen van partner wijnverbouwers waarmee het domein al jarenlang mee samenwerkt. Lichte gouden kleur. In de neus tonen van citrusvruchten en zachte vleugjes lentebloesems. Elegant en evenwichtig in de mond met een stevig fruitig karakter en een krachtige afdronk. Te degusteren bij verse sushi, salade met St Jakobsnoten, waterkers, rivierkreeften, of geitenkaas.
Land: Frankrijk
Streek: Chablis
Druivensoort: 100% Chardonnay
Wijnjaar: 2017

Info verbergen

SKU : GFE2000159

Vervolledig jouw geschenk

Imperial Heritage : Caviar Connoisseurs, 30 g
Imperial Heritage : Caviar Connoisseurs, 30 g
€ 60.00