Shop online

Zalm & Veuve Clicquot

 85.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Uit voorraad!
Terug
Vragen?
Deze stijlvolle kist met zalm is een prachtig geschenk voor liefhebbers van de verfijnde keuken. De zalm wordt ambachtelijk gerookt en is volgens de regels van de kunst gefileerd. Geniet van een stukje gerookte zalm bij de brunch of bij een diner of creëer er de lekkerste hapjes mee. Serveer op een stukje geroosterd brood, met een schijfje citroen, verse room, frisse groenten of een takje dille.

Een half flesje presitigieuze Veuve Clicquot Brut Champagne past uitstekend bij de gerookte zalm. Veuve Clicquot is een klassieke, geliefde Champagne met een levendige en bruisend karakter. Hij haalt een indrukwekkende score van 94 punten van de Wine Spectator. Pastinade van gerookte zalm en bosbessen uit de Provence en premium Elsa’s Story crackers met zwarte pepers gaan uitstekend met de zalm samen. Het geschenk wordt gepresenteerd op een elegant, wit dienblad.

Het glas en het schaaltje zijn niet inbegrepen.
  • 1Veuve Clicquot Yellow Label Brut 37.5 cl
  • 1Salmon Filet Royal, 250 g
  • 1Pastinade Saumon Fumé
  • 1Elsa's Story Crisp Baked Crackers Black Pepper, 125 g
  • 1Fresh Lemon
  • 1Wooden Serving Tray White
Wat zit erin?

Elsa's Story Crisp Baked Crackers Black Pepper, 125 g

Ingrediënten: Tarwemeel, water, plantaardige olie (bevat een of meer van de volgende geraffineerde en vloeibare plantaardige oliën: soja, palm, koolzaad, zonnebloem en palmzaad), water, zout, citroenzuur, emulgatoren: mono- en diglycerides €471, maïszetmeel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper (0,38%).
Allergeneninformatie: Bevat tarwegluten, soja.

Info verbergen

SKU : GFE2000156