Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Contacteer onze giftexperten: 0800/94.387
Shop online

Flowers @ The Office: Breng wat kleur en fleur op kantoor!

Verhoog het werkplezier en zet mooie bossen bloemen neer op kantoor. Een frisse ruiker aan de receptie of een vaas met bontgekleurde bloemen op je bureau; bloemen fleuren niet enkel de ruimte, maar ook het humeur van je werknemers, klanten en leveranciers op. Verse bloemen geven jouw werkplek een stijlvolle, elegante uitstraling. Kies het type boeket dat bij jouw onderneming past en laat een nieuw boeket leveren wanneer jij wil.

Misschien zijn onze fruitabonnementen ook iets voor jou?

Bloemenabonnementen, voor elk wat wils

VIBRANT

€ 39.95
*incl. btw en transport
Flowers At The Office
Kies voor stralende kleuren en spetterende contrasten met het Vibrant abonnement. Elke keer krijg je een gebonden boeket van 35 cm met seizoensbloemen. Bestel nu →

HARMONY

€ 39.95
*incl. btw en transport
Flowers At The Office
Kies voor elegante seizoensbloemen, zoals rozen, tulpen en gerbera's in harmonische tinten. Elke keer krijg je een handgebonden boeket van 35 cm in een andere kleur, volgens het seizoen. Bestel nu →

TRENDY

€ 39.95
*incl. btw en transport
Flowers At The Office
Kies voor een modern boeket met losse bloemen. Je krijgt telkens een andere, moderne mix van veldbloemen, tropische bloemen en klassieke rozen. Bestel nu →

Waarom voor Gift.be kiezen?

 • Snel en eenvoudig bestellen
  Kies. Klik. Klaar!
 • Vlekkeloze levering (di-vr)
  Overal in België, ook in het kleinste hoekje
 • Kraakverse bloemen
  Met zorg samengesteld tot prachtboeketten
 • Stimuleert de creativiteit
  Inspireer je werknemers met bloemen
 • Uitgebreide keuze
  Klassiek of trendy, wit of kleurrijk? Alles kan!
 • Prachtig geschikte bloemen
  Geen extra werk. In een vaas zetten en klaar!
 • Mooi aangeklede werkruimte
  Een stralende werkomgeving die indruk maakt.
 • Flexibel abonnement
  Geen contract én gemakkelijk te pauzeren
 • Maandelijkse factuur
  Gemakkelijk betalen op factuur na goedkeuring
 • Gratis vaas bij 1e levering
  Bij de 1e levering krijg je een gratis vaas

Verse bloemen op kantoor in slechts enkele klikken

1
Maak je keuze

Maak je keuze

Kies het pakket dat best
bij jouw bedrijf past

2
Plan in

Plan in

Duid aan wanneer je de
levering wil ontvangen

3
Bestel

Bestel

Geef het adres op waar je de levering wil ontvangen

4
Enjoy

Enjoy

Geniet ten minste een week van mooie bloemen

“Onze receptie ziet er elke week opnieuw stralend uit met verse bloemen. Het humeur van onze werknemers én onze klanten fleurt telkens op bij het binnenkomen!”

Lies, Vandemoortele BVBA

Nood aan een portie motivatie op kantoor?

The Power of Flowers At The Office: alles wat je zoekt onder één dak

Bloemen zijn meer dan een fraaie aankleding van de ruimte. Werknemers die werken in een kantoor waar bloemen en planten aanwezig zijn, kunnen zich beter concentreren en ervaren minder stress. Ook zou een vleugje natuur op kantoor een positief effect hebben op het geheugen.

Bloemen maken gelukkig en wie gelukkig is op het werk presteert beter en wordt minder vaak ziek. Overtuig jezelf van de goede invloed van bloemen op kantoor. Kies uit onze abonnementen met bontgekleurde boeketten, bloemen in harmonieuze tinten en moderne, losse bloemen in een vaas. Laat ons weten wanneer je de levering wil ontvangen en hoe vaak. Gemakkelijk besteld en snel geleverd!

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op voor meer info over onze oplossingen op maat. Zo kan je onze abonnementen ook combineren. Laat verschillende type boeketen leveren of bestel voor de ene week een boeket bloemen en de week erop een fruitmand. Laat boeketten bezorgen op bedrijfsevenementen of verras belangrijke klanten en zakenpartners met bloemen als relatiegeschenk.

Veelgestelde vragen

1. Ben ik met dit abonnement aan een contract gebonden?

Absoluut niet. Je kiest op voorhand hoeveel leveringen je wil ontvangen. Je bent niet aan een contract gebonden en je kunt dus vrij kiezen of je na het gekozen aantal leveringen nog wil verder gaan met het abonnement. Het abonnement wordt niet automatisch vernieuwd.

2. Op welke dagen kan ik een levering inplannen?

Onze boeketten worden geleverd van dinsdag tot vrijdag tijdens de kantooruren. Bij feestdagen wordt de levering met 1 werkdag uitgesteld. Indien de koerier het pakket niet kan afleveren, zal een nieuwe levering ingepland worden voor de volgende werkdag.

3. Er staat een levering gepland, maar mijn bedrijf is gesloten. Wat moet ik doen?

Je kan je levering bloemen wijzigen tot zeker 1 week voor de levering. Contacteer sales@gift.be en geef door welke levering je wil uitstellen met de nieuwe datum van levering of eventueel een ander adres.

4. Is mijn bloemenabonnement fiscaal aftrekbaar?

Ja, het bloemenabonnement is fiscaal aftrekbaar voor bedrijven. Bloemen zijn voor 100% aftrekbaar indien deze in bureelruimtes geplaatst worden. Bloemen in ontvangstruimtes voor derden zijn 50% aftrekbaar. De btw is 100% aftrekbaar. Dit voor bloemen zowel in burelen, wachtzalen als ontvangstzalen.

5. Wat is betaling op factuur na goedkeuring?

Het is mogelijk om bij bestelling te kiezen voor een maandelijkse factuur. Van zodra uw aanvraag bij ons binnenkomt, zal onze klantendienst deze binnen 1 werkdag verwerken. Je krijgt daarop een bericht of het mogelijk is om op maandelijkse factuur te betalen. Na een eerste online betaling kunnen wij een maandelijkse factuur opstellen.

6. Ik heb een aantal leveringen gepland, maar ik zou mijn abonnement graag stopzetten. Is dit mogelijk?

Je kan de leveringen telkens tot een week op voorhand wijzigen. Bestelde boeketten kunnen niet geannuleerd worden. Onze abonnementen lopen natuurlijk niet eindeloos door. Van zodra alle bestelde boeketten geleverd zijn, wordt jouw abonnement automatisch niet vernieuwd.

7. Komen mijn bloemen vers aan?

De bloemen worden ultravers aangekocht op de veiling in Nederland. Ze worden in perfecte omstandigheden geselecteerd en tot mooie boeketten samengesteld door onze topbloemisten. Elk boeket wordt met de stengels in speciale vershoudende gel verstuurd, zodat je boeket geen schade ondervindt van het transport en in perfecte staat bij jou op kantoor geleverd wordt.

8. Hoe kan ik mijn bloemen langer vers houden?

Onze bloemen blijven in principe een week tot tien dagen mooi. We geven graag nog een aantal kleine tips mee waardoor je langer van de bloemen kan genieten.

 • Snij de steeltjes schuin af onder stromend water, verwijder eventueel doornen en kapotte bladeren. Gebruik liever een mesje dan een schaar om de stelen af te snijden. Een schaar kan de stelen 'afnijpen' wat ervoor kan zorgen dat ze minder goed water opnemen. Zorg er ook voor dat geen bladeren onder water staan.
 • Bloemen hebben graag een constante temperatuur. Vermijd dus warmte- en koudebronnen, zoals verwarming, airco of een plaats met direct, fel zonlicht. Geef de bloemen fris tot lauw water. De bloemenstengels nemen fris tot lauw water sneller op en de bloemblaadjes gaan dan zeker niet uitdrogen.
 • Houd de bloemenvaas proper. Ververs regelmatig het water en zorg dat de bloemen altijd in een schone vaas staan. Kies voor een plastic of glazen vaas en niet voor metaal. De zuurtegraad van het metaal kan de bloemen aantasten. De gratis vaas die je bij de eerste levering ontvangt is perfect voor onze bloemen. Bij elke bos bloemen krijgen je een zakje voeding voor de bloemen. Voeg het zakje toe aan het lauw water voor extra stralende bloemen.
 • Bloemen en fruit gaan niet samen. Rijp fruit geeft een gas af dat schadelijk is voor de bloemen en ze sneller doet uitbloeien. Zet dus jouw boeket nooit dichtbij de fruitschaal.
  Denk eraan, met de juiste verzorging kunnen onze snijbloemen langer je werkruimte opfleuren!
9. Heb je geen bedrijf en wil je een bloemenabonnement voor thuis?

Ook voor particulieren bestaat een abonnementenpakket waarmee je op regelmatige basis boeketten kan laten bezorgen. Ontdek onze bloemenabonnementen voor particulieren. Bij deze abonnementen is betaling op factuur niet mogelijk. De betaling gebeurt online. Van zodra wij de betaling ontvangen hebben, gaat jouw abonnement van start. Laat prachtige bloemen bij jezelf leveren of geef eens een bloemenabonnement cadeau – superorigineel en erg gemakkelijk!

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.