Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Contacteer onze giftexperten: 0800/94.387
Shop online

Over Gift.be

Gift.be is een van de eerste en een van de grootste online gift shops in België. Bij Gift.be bestelt u in alle veiligheid een breed scala aan kwaliteitsgeschenken voor levering in België. Wilt u buiten onze grenzen laten leveren, gelieve dan een kijkje te nemen op onze partnersite www.giftsforeurope.com. Onze klanten zijn mensen die kwaliteit, klasse en finesse op prijs stellen: bedrijven en particulieren, op zoek naar meerwaarde, die hun relatiegeschenken feilloos afgeleverd willen zien bij de ontvanger.

Voor bedrijven

Bedrijven stellen strenge eisen als het om geschenken gaat. Gift.be bedient ze op hun wenken en geeft ze een service op maat én extra voordelen.

Voor één enkel geschenk of voor honderden geschenken, bij Gift.be zit u goed. Behalve de levering van individuele relatiegeschenken, aan huis of op kantoor, bieden we bedrijven ook bijkomende diensten aan: individuele of gegroepeerde levering van grote hoeveelheden geschenken, personalisering van verpakkingen en geschenken en complete geschenk- en getrouwheidscampagnes voor klanten of medewerkers.

Topmerken - topkwaliteit

Onze kwaliteitsgeschenken geven u keer op keer een bijzonder gevoel.

De exclusieve geschenken van Gift.be geven mensen steevast een bijzonder gevoel. We kiezen uitsluitend voor producten van de hoogste kwaliteit en voor topmerken. Onze geschenkpakketten stellen we samen met de grootste zorg, en onze unieke verpakkingen zijn meestal al een geschenk op zich.

Alles in eigen huis

Achter Gift.be schuilt een heel team van geschenkspecialisten. Continu zoeken we naar nieuwe ideeën en werken we uw geschenken af in eigen atelier.

Ons designteam stelt de Gift.be-geschenkencatalogus samen en ontwerpt zelf geschenken en verpakkingen. Onze geschenkspecialisten volgen de markttrends op de voet en gaan continu op zoek naar innoverende geschenkideeën. Alle geschenkpakketten worden dagelijks klaargemaakt en afgewerkt in ons eigen atelier en van daaruit verstuurd naar bestemmingen over de hele wereld.

Dagverse bloemen en fruit

Met onze originele creaties op basis van vers geplukte bloemen en fruit bezorgen we uw kennissen of klanten steeds een aangename verrassing.

Onze specialiteiten zijn verse bloemen en fruit. Elke ochtend worden bloemen dagvers aangeleverd, rechtstreeks van de veiling. Gediplomeerde bloemisten creëren daarmee prachtige handgebonden boeketten in ons eigen bloemenatelier. Bloemen worden bovendien steeds verzonden met hun stengels in een speciale bewaargel. Met onze originele geschenkcreaties op basis van fruit en bloemen bezorgen we uw begunstigde steeds een aangename verrassing.

Feilloze en stipte levering

Een geschenk is pas af als het perfect geleverd wordt: in onberispelijke staat, aan het juiste adres en op de juiste dag. Niet tevreden? Geld terug.

The proof of the pudding is in the eating. Een geschenk is pas af als het ook feilloos geleverd wordt. Alle geschenken van Gift.be komen steeds in perfecte staat bij de ontvanger aan. We leveren altijd op het juiste adres en op de afgesproken dag. Om fouten te vermijden controleert onze klantendienst elke bestelling en neemt desnoods contact op met zender of ontvanger. We volgen elke levering op de voet en houden u op de hoogte. Halen we door onze fout de beloofde deadline niet, dan betalen we u in bepaalde gevallen de leveringskosten terug.

Sinds 1994

Gift.be kan buigen op vele jaren ervaring. Daardoor kennen we onze producten door en door en weten we precies wat onze klanten willen.

Gift.be is één van de webshops van NAYAN NV. NAYAN NV kan buigen op vele jaren ervaring. Al sinds 1994 specialiseren we ons in klassegeschenken op basis van verse producten. Vanaf het prille begin konden klanten hun geschenken telefonisch bestellen en laten afleveren. Gaandeweg breidden we onze actieradius uit van België naar Europa en verder naar de hele wereld. Daarnaast voegden we ook continu geschenkideeën toe. In 1998 openden Nathalie en Benny Sintobin de online shop Gift.be, een van de allereerste e-commercesites voor de Belgische markt. NAYAN NV groeit intussen onverminderd voort, zonder daarbij in te boeten aan creativiteit of klantenservice.

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.