Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Contacteer onze giftexperten: 0800/94.387
Shop online

Fruit At The Office: gezonde werknemers = gemotiveerde werknemers

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is waar we maar al te graag naar streven. Onze werknemers houden we graag gezond, want fitte werknemers krijgen bergen werk verzet. Kies voor het pakket dat bij jouw bedrijf past en laat ons weten wanneer je de fruitmanden wil ontvangen. Flexibel, eenvoudig en gevarieerd. Waar wacht je nog op?

Misschien zijn onze bloemenabonnementen ook iets voor jou?

Een formule voor elk bedrijf

SMOOTH

€ 39.95
*incl. btw en transport
Fruit At The Office
Een mand met 5kg vers seizoensfruit voor 5 à 6 personen met ten minste 7 verschillende soorten fruit.

Bestel nu →

DYNAMIC

€ 47.95
*incl. btw en transport
Fruit At The Office
Een mand met 8kg vers seizoensfruit en exotisch fruit voor 8 à 10 personen met ten minste 7 verschillende soorten fruit, fruitchips en gedroogd fruit.

Bestel nu →

EXQUISITE

€ 55.95
*incl. btw en transport
Fruit At The Office
Een mand met 10kg vers seizoensfruit voor 15 à 16 personen met ten minste 7 verschillende soorten fruit, snoepgroenten, fruitchips, gedroogd fruit en noten.

Bestel nu →

Waarom voor Gift.be kiezen?

 • Snel en eenvoudig bestellen
  Kies. Klik. Klaar!
 • Vlekkeloze levering (di-vr)
  Overal in België, ook in het kleinste hoekje
 • Een gezond bedrijfsimago
  Trek gemotiveerde werknemers aan
 • Grijpklaar fruit
  Elk stuk fruit kan je zo uit het vuistje opeten
 • Flexibel abonnement
  Geen contract én gemakkelijk te pauzeren
 • Vers fruit met quality check!
  Lekker vers en sappig fruit
 • Boost de productiviteit
  Gezonde werknemers presteren beter
 • 100% fiscaal aftrekbaar
  Een interessant voordeel voor elk bedrijf
 • Maandelijkse factuur
  Gemakkelijk betalen op factuur na goedkeuring
 • Gratis mand
  Bij de 1e levering krijg je een herbruikbare mand

Vers fruit op kantoor in slechts enkele klikken

1
Maak je keuze

Maak je keuze

Kies het pakket dat best
bij jouw bedrijf past

2
Plan in

Plan in

Duid aan wanneer je de
levering wil ontvangen

3
Bestel

Bestel

Geef het adres op waar je de levering wil ontvangen

4
Enjoy

Enjoy

Geniet ten minste een week van vers fruit

“Elke week weer kijken de collega’s bij beMatrix uit naar de komst van de fruitmand. De versheid en het uitgebreide aanbod zorgen keer op keer voor een zeer tevreden team!”

Bénédicte, BeMatrix

Nood aan een portie motivatie op kantoor?

Fruit op het werk: Gemakkelijk, vers én gezond!

An apple a day keeps the doctor away. Of je nu een voorkeur hebt voor appels, peren of bananen; je hebt er alle belang bij je werknemers een dagelijkse portie vitamines voor te schotelen. Het ziekteverzuim ligt namelijk beduidend lager in bedrijven waar werknemers kunnen genieten van gratis fruit op kantoor. Maar dat is niet alles. Werknemers die dagelijks fruit eten zijn productiever, gemotiveerder én gelukkiger.

Het fruit wordt altijd dagvers aangekocht op de fruitveiling in Roeselare. Daarbij kiezen we steeds voor seizoensgebonden fruit. Op die manier is het fruit namelijk altijd op z’n best. We vullen onze manden zelf en controleren elk stuk fruit voor het de mand in gaat. Want bij gift.be is enkel het beste goed genoeg voor onze klanten!

Kies nu ook voor fruit op het werk en bestel in enkele klikken jouw fruitabonnement. Jij kiest wanneer en wij zorgen voor een levering op kantoor van dinsdag tot vrijdag. Je kan je abonnement op elk moment pauzeren of een levering verschuiven. Wil je abonnementen combineren of een oplossing op maat? Zoek je het perfecte relatiegeschenk of wil je fruit laten leveren op een bedrijfsevenement? Contacteer Sofie. Zij begeleidt je graag bij je keuze.

Veelgestelde vragen

1. Ben ik met dit abonnement aan een contract gebonden?

Absoluut niet. Je kiest op voorhand hoeveel leveringen je wil ontvangen. Je bent niet aan een contract gebonden en je kunt dus vrij kiezen of je na het gekozen aantal leveringen nog wil verder gaan met het abonnement. Het abonnement wordt niet automatisch vernieuwd.

2. Kan ik zelf een assortiment samenstellen?

We hebben drie leuke fruitabonnementen samengesteld waar je uit kan kiezen. Wil je echter de verschillende abonnementen combineren of een abonnement op maat? Daar kunnen wij je zeker bij helpen. Je kan bijvoorbeeld ook een fruitabonnement combineren met één van onze bloemenabonnementen. Voor meer info kan je Sofie op onze klantendienst contacteren op sales@gift.be of op 0800 / 94 387. Zij helpt je graag verder.

3. Op welke dagen kan ik een levering inplannen?

Onze fruitmanden worden geleverd van dinsdag tot vrijdag tijdens de kantooruren. Bij feestdagen wordt de levering met 1 werkdag uitgesteld. Indien de koerier het pakket niet kan afleveren, zal een nieuwe levering ingepland worden voor de volgende werkdag.

4. Er staat een levering gepland, maar mijn bedrijf is gesloten. Wat moet ik doen?

Je kan je fruitlevering wijzigen tot zeker 1 week voor de levering. Contacteer sales@gift.be en geef door welke levering je wilt uitstellen met de nieuwe datum van levering of eventueel een ander adres.

5. Is mijn fruitabonnement fiscaal aftrekbaar?

Ja, het fruitabonnement is 100% fiscaal aftrekbaar. Studies tonen aan dat het regelmatig eten van fruit de gezondheid ten goede komt. Als je als werkgever gratis fruit ter beschikking stelt aan je werknemers als tussendoortje voor de onmiddellijke consumptie tijdens de werkuren, mogen de door de werkgever gemaakte kosten voor het verstrekken van sociale voordelen volledig als beroepskosten worden afgetrokken. Ook de btw die je betaalt op de aankoop van het fruit is volledig aftrekbaar.

6. Wat is betaling op factuur na goedkeuring?

Het is mogelijk om bij bestelling te kiezen voor een maandelijkse factuur. Van zodra je aanvraag bij ons binnenkomt, zal onze klantendienst deze binnen 1 werkdag verwerken. Je krijgt daarop een bericht of het mogelijk is om op maandelijkse factuur te betalen. Na een eerste online betaling kunnen wij een maandelijkse factuur opstellen.

7. Ik heb een aantal leveringen gepland, maar ik zou mijn abonnement graag stopzetten. Is dit mogelijk?

Je kan de leveringen telkens tot een week op voorhand wijzigen. Bestelde fruitmanden kunnen niet geannuleerd worden. Onze abonnementen lopen natuurlijk niet eindeloos door. Van zodra alle bestelde fruitmanden geleverd zijn, wordt jouw abonnement automatisch niet vernieuwd.

8. Hoe kan ik het fruit het beste bewaren?

Sommige stukken fruit kan je best in de koelkast of op een koele plaats bewaren, terwijl andere stukken fruit best in de fruitschaal op kamertemperatuur bewaren. Hierbij een klein overzicht waar en hoe je het fruit best kan bewaren.

 • Koelkast: Een koelkast heeft een temperatuur van 3 tot 10°C. Ideaal zijn de groentelade en/of de twee hoogste rekken om fruit te bewaren. Goed voor appels (best in een aparte bak), peren, sinaasappels, nectarines, perziken, druiven, mandarijnen, citroenen, limoenen, kaki's, pompelmoezen.
 • Koele berging met een temperatuur tussen 8 en 15°C. Bijvoorbeeld een verluchte kelder of donkere ruimte waar de temperatuur constant blijft goed voor limoenen, appels, peren, bananen, mandarijnen, pruimen.
 • Kamertemperatuur: vanaf 12°C, niet onmiddellijk naast een warmtebron. Kamertemperatuur is nodig voor alle fruitsoorten die vatbaar zijn voor 'lage-temperatuurbederf'. Het gaat hier dan hoofdzakelijk over tropisch fruit dat in warme klimaten geteeld wordt en niet goed bestand is tegen koelere temperaturen.
  Goed voor mango's, limoenen, ananassen, kaki, pompelmoezen, bananen, kiwi's, passievruchten, meloenen, nectarines, perziken.
9. Heb je geen bedrijf en wil je een fruitabonnement voor thuis?

Ook als particulier kan je onze fruitabonnementen bestellen. Als particulier kan je echter niet op factuur betalen. Van zodra wij de betaling ontvangen hebben, gaat jouw abonnement van start. Laat deze fruitmanden bij jezelf leveren of geef eens een fruitabonnement cadeau – superorigineel, lekker en gezond!

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.