Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online
Relatiegeschenken die alle verwachtingen overtreffen

Op zoek naar geschenken?

Contacteer ons B2B team en we zoeken samen naar een passende combinatie die aan de verwachtingen voldoet en dit binnen het vooropgestelde budget.

Contacteer ons

Wanneer je relatiegeschenken stuurt,
is enkel het beste goed genoeg

Gift.be ™ kan met trots bouwen op een jarenlange ervaring. Wij creëren unieke geschenken op maat in ons eigen atelier en hebben alles in huis om je geschenk te personaliseren.

Ons B2B team helpt je bij de keuze van het geschenk, de bestelling en het opvolgen van verzending en levering.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van onze acties en nieuwe geschenken, alsook onze catalogus ontvangen, schrijf je dan nu in op onze B2B nieuwsbrief.

Inschrijven
Personaliseer

Personaliseer

Het zit ‘m in de details. Maak een onvergetelijke indruk met unieke en stijlvol gepresenteerde geschenken. Personaliseer je geschenk met jouw bedrijfslogo op het geschenklint, de verpakking of op een persoonlijke wenskaart. Zo is het jóuw geschenk dat elk jaar opvalt en de ontvanger langer bijblijft.

Customisation

Geschenken op maat

Vind jij niet onmiddellijk wat je zoekt in ons huidig aanbod? Of wil je de fles schuimwijn liever vervangen door een fles champagne in een bestaand geschenk? Geen probleem, naast een uitgebreide catalogus bieden wij ook de mogelijkheid om kwaliteitsvolle geschenken op maat samen te stellen. Zo ben je zeker van een unieke geschenkencombinatie die indruk zal maken.

Eenvoudig bestellen

Eenvoudig bestellen

Bij Gift.Be zijn we gespecialiseerd in het verzenden van geschenken over heel België. Onze B2B agenten/medewerkers zullen u met plezier helpen bij het selecteren van het perfecte geschenk en zullen ervoor zorgen dat uw shopping ervaring vlekkeloos en efficiënt verloopt. Het volstaat ons uw leveringsadressen door te mailen via het gebruiksvriendelijke digitale bestelformulier en wij zorgen voor de rest.
Als u minder dan tien geschenken voor verschillende ontvangers nodig hebt, vindt u hier een aantal tips over hoe u gemakkelijk online kunt bestellen.

Contacteer ons
Voucher

Gift Voucher

Een cadeaubon is de perfecte manier om je familie, vrienden , werknemers of klanten te bedanken voor hun samenwerking, loyaliteit en vertrouwen. We kunnen de E-gift cards rechtstreeks naar je kennissen , partners of werknemers versturen met daarop een begeleidende boodschap die je kan personaliseren. Ofwel kan je ervoor kiezen om een lijst met unieke codes te ontvangen die je in je eigen B2B mailings of wenskaarten kunt opnemen.

Neem contact op met ons sales-team voor een bestelling voor meerdere ontvangers.

Koop vouchers
GiftsForEurope

Geschenken over heel Europa

Zakenrelaties of medewerkers die in het buitenland wonen? Geen probleem! Via onze partner GiftsforEurope kunnen wij geschenken versturen over heel Europa. Ons transitteam volgt de verzending en levering nauw op.

Contacteer ons

Voornaam *


Naam *


Bedrijf


E-mail *


Telefoon


Vul hier je wensen in


Geïnteresseerd in:

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.