Shop online
Delicieuze boodschap die blijft hangen

Een boodschap die blijft hangen

Geschenken die je helpen om je relaties uit te bouwen en te versterken

Contacteer ons

Van een kleine attentie tot exclusieve high-end geschenken

Gift.be helpt je om een blijvende, verpletterende indruk te maken op je klanten, prospecten of business partners. Ons oog voor detail maakt een wereld van verschil.

Contacteer ons voor een vrijblijvend offerte

Relatiegeschenken Op Maat

Geschenken met buitengewone meerwaarde van Gift.be

Gepersonaliseerd cadeaulint

Unieke geschenken voor je zakenrelatie. Cadeaulint bedrukt met jouw logo én een persoonlijke boodschap. Fantastisch toch?

Luxueuze relatiegeschenken

Wij helpen je indruk te maken met stijlvolle geschenken en houden rekening met jouw voorkeuren en budget.

Gratis verpakking met WOW-factor

Cadeaus opendoen is altijd een magisch moment. Een prachtige geschenkverpakking is daar natuurlijk onmisbaar!

Méér dan 10 jaar ervaring

Sinds meer dan 10 jaar maken wij voor bedrijven geschenkpakketten en -manden op maat. Onze topservice, kwaliteitsproducten en uitstekende logistieke verwerking maken van ons een unieke speler op de markt.

Onze medewerkers luisteren met veel plezier naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar het perfecte geschenk. Elke gelegenheid verlangt een uniek geschenk. Of het nu gaat om kerstgeschenken voor jouw werknemers of cadeaupakketten voor zakenrelaties, wij hebbn alles in huis voor een onvergetelijk geschenk.

Geschenken die opvallen

Geschenken die opvallen

Maak een goede indruk met een attentie die blijft hangen. Personaliseer jouw relatiegeschenken.

Offerte op maat

Zakenrelaties verrassen

Zeg het op jouw manier, met een persoonlijke toets

Wil je je geschenk zelf kunnen samenstellen volgens jouw wensen en vooropgesteld budget? Zoek je een firma die op korte termijn geschenken kan leveren op verschillende adressen zowel in binnen- en buitenland? Wens je een wekelijkse levering van fruit en bloemen op kantoor of ben je eerder op zoek naar een partner om een unieke incentive campagne op te zetten? Voor dit en nog veel meer kan je bij Gift.be terecht!

Wij zorgen voor de volledige afwerking van jouw geschenken

Al onze geschenken worden door onze medewerkers in ons eigen atelier gemaakt. Wij zorgen namelijk voor de volledige afwerking van jouw geschenken. Daarnaast zien we erop toe da het geschenk op de door jouw gekozen datum correct afgeleverd wordt. Wij verzogen levering zowel in binnen- en buitenland. Wil je bijvoorbeeld jouw werknemers telkens verrassen met een verjaardagscadeau? Stuur ons alle adressen van jouw werknemers en de verjaardagskalender door en wij zorgen voor de rest.

Gift.be staat erop enkel en alleen gebruik te maken van kwaliteitsproducten. Meer informatie over onze producten kan je terugvinden in de categorieën bovenaan op deze pagina. Met onze navigatie is het mogelijk te zoeken op een bepaald type product, op prijs, op merk of op een bepaalde gelegenheid.