Shop online
Relatiegeschenken die alle verwachtingen overtreffen

Relatiegeschenken
die alle verwachtingen overtreffen

Van topkwaliteit
Met topservice
Voor een top geschenkervaring

Request a call

Wanneer je relatiegeschenken stuurt,
is enkel het beste goed genoeg

Gift.be ™ kan met trots bouwen op een jarenlange ervaring. Wij creëren unieke geschenken en versturen over heel Europa en ver daarbuiten. Wij zijn meesters in het bieden van buitengewone geschenkervaringen en willen niets minder dan de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Hoe doen we wat we doen? We hebben alles in huis om je relatiegeschenken tot in de puntjes te personaliseren, we creëren unieke geschenken in ons eigen atelier en we volgen je bestelling van a tot z op. Maar nog belangrijker:
WE DOEN WAT WE BELOVEN.

Download our order form
Personaliseer

Personaliseer

Het zit ‘m in de details. Maak een onvergetelijke indruk met unieke en stijlvol gepresenteerde geschenken. Personaliseer je geschenk met jouw bedrijfslogo op het geschenklint, de verpakking of op een persoonlijke wenskaart. Zo is het jóuw geschenk dat elk jaar opvalt en de ontvanger langer bijblijft.

Next Level Gifts

Next Level Gifts

Jouw bedrijf biedt kwaliteit? Wel, dan zouden je relatiegeschenk dat ook moeten kunnen weerspiegelen. In een wereld waar iedereen uniek wil zijn, wil jij ook relatiegeschenken die het onderscheid maken. Daarom bieden wij extra aandacht aan de kwaliteit van onze producten en merken om echt unieke geschenkencombinaties te creëren. We trekken die kwaliteitsstandaard door in de presentatie van de geschenken en in onze service.

Follow Up

Follow Up

Een goede geschenkervaring staat of valt met de verrassingsfactor. Je wil iemand verrassen met een geschenk op een bijzondere gelegenheid of op een speciale dag. Een te late levering kan die verrassing natuurlijk helemaal verbrodden. Heel eerlijk? Dat is nu net het moeilijkste. Er kan van alles fout gaan. Daarom krijg jij jouw persoonlijk aanspreekpunt die je bestelling van a tot z opvolgt tot elk geschenk bezorgd is.

Contacteer ons