Shop online

Verzendinstructies

Verzending

Gift.be ™ en Frucon² houden zich eraan u de beste kwaliteit te leveren en een hoogwaardige klantendienst aan te bieden.

Levering van de goederen binnen de opgegeven tijdslimiet afhankelijk van de door u gekozen datum en in een perfecte staat dragen wij bij Gift.be ™ hoog in het vaandel.

Wij kunnen geen specifiek uur van levering garanderen.

Leveringsadres

Vul alle verplichte velden in.

De vermelding van een telefoonnummer is verplicht. Gelieve het telefoonnummer in te voeren zonder spaties en zonder nationale prefix.

Wij leveren niet aan P.O. boxes of militaire basissen.

Levering vergt meestal een handtekening van de ontvanger.

We leveren van maandag tot en met zaterdag tijdens de kantooruren.

Gelieve een adres in te geven waarvan u weet dat de ontvanger, of een andere volwassene persoon aanwezig kan zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

Om een succesvolle levering te kunnen garanderen, zal de ontvanger zelf e-mails krijgen van de koerier met updates over de voortgang en leveringsdatum van het pakje. Als u liever hebt dat ze deze updates niet rechtstreeks krijgen, gelieve dan uw eigen e-mailadres in te vullen, dan ontvangt u deze e-mails van onze koerier rechtstreeks.

Voor leveringen aan ziekenhuizen is de verdieping, de route en het kamernummer vereist. Dit is noodzakelijk omdat niet elk ziekenhuis pakjes aanvaardt aan de receptie.

Verantwoordelijkheden Gift.be ™

Gift.be ™ is verantwoordelijk voor de tijdige levering van bestelde artikelen, volgens de gekozen methode.
Gift.be ™ is niet verantwoordelijk voor gemiste leveringen wanneer:

  • De klant een onjuist of verouderd adres doorgeeft.
  • De ontvanger van het geschenk/pakket op vakantie is of niet beschikbaar
  • De klant niet snel (binnen 24 uur) een correct of nieuw leveringsadres doorgeeft
  • De levering uitgesteld wordt omwille van uitzonderlijke weersomstandigheden (zoals overstromingen, hevige sneeuw, …)

Indien de transporteur wordt genoodzaakt een geschenk terug te sturen naar Gift.be ™ voor één van de bovengenoemde redenen (behalve uitzonderlijke weersomstandigheden), worden noch het geschenk, noch de verzendkosten terugbetaald. De klant kan echter vragen om het geschenk opnieuw te laten versturen indien hij of zij de verzend- en verwerkingskosten opnieuw betaalt. Indien het adres onjuist of verouderd was bij de eerste leveringspoging, zal Gift.be ™ enkel het geschenk opnieuw versturen indien de klant een nieuw adres van levering doorgeeft. Let wel, goederen die snel kunnen bederven(zoals fruit, bloemen, kaas, kaviaar en zalm) kunnen geen tweede keer verstuurd worden. In dit geval kan een extra kost gerekend worden als de klant nieuwe, verse producten wil versturen.

Pakketdienst

We maken gebruik van professionele transportbedrijven om uw pakket te leveren op het gewenste tijdstip. In geval van onbeschikbaarheid van de ontvanger laten we een bericht aan de deur/in de brievenbus waarin de koerier aangeeft dat er nog een tweede poging van levering zal volgen of op welk postpunt het pakket afgehaald kan worden.

Wij raden aan, waar mogelijk, de levering te laten plaatsvinden op een zakelijk adres, waar over het algemeen een handtekening vereist is.

Gift.be ™ zorgt ervoor dat de pakketten geleverd worden in goede staat en op de gewenste leverdatum.

In het zeer onwaarschijnlijke geval dat er geen leveringspoging wordt ondernomen op de overeengekomen datum, zullen wij een terugstorting van 50% van de verzendkosten overmaken bij een vertraging van 1 werkdag en 100% van de verzendkosten bij vertraging van 2 of meer werkdagen. Een terugbetaling zal uiteraard niet plaatsvinden als de ontvanger niet aanwezig was op het tijdstip van levering of het leveringsadres onjuist of onvolledig is, de vertraging te wijten was aan moeilijke weersomstandigheden, stakingen of andere uitzonderlijke omstandigheden volledig buiten onze controle.

  Pakketdienst Zaterdag Levering
Verstuurd met een professionele koerierdienst
Online tracking
Meerdere pogingen tot levering
Correcte en nauwkeurige opvolging door ons customer care team
Levering op of vóór de gewenste leveringsdatum Op de gewenste leveringsdatum
Levering op de gewenste leveringsdatum Mogelijk