Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online

Snacks At The Office: Geen middagdipjes dankzij evenwichtige snackpakketten

Last van een middagdip? Worden lange meetings overstemd door knorrende magen? Vanaf nu hoeven werknemers geen sloten koffie meer te drinken om de hele dag fris en productief te blijven. Ga voor een healthy, salty of sweet snackpakket van Gift.be en iedereen kan er weer tegenaan! Onze snackpakketten zijn de ideale oplossing op de werkvloer en om klanten in een aangename omgeving te verwelkomen.

Misschien zijn onze Fruitabonnementen ook iets voor jou?

Een formule voor elk bedrijf

Healthy

Fruit At The Office
Een mand met gezonde snacks gevuld met ten minste 7 verschillende soorten healthy snacks. De inhoud zal wekelijks anders zijn. Vraag meer info aan en laat ons weten voor hoeveel personen. Vraag aan →

Salty

Fruit At The Office
Een mand met zoute snacks gevuld met ten minste 7 verschillende soorten salty snacks. De inhoud zal wekelijks anders zijn. Vraag meer info aan en laat ons weten voor hoeveel personen. Vraag aan →

Sweet

Fruit At The Office
Een mand met zoete snacks gevuld met ten minste 7 verschillende soorten sweet snacks. De inhoud zal wekelijks anders zijn. Vraag meer info aan en laat ons weten voor hoeveel personen. Vraag aan →

Waarom voor Gift.be kiezen?

 • Snel en eenvoudig bestellen
  Kies. Klik. Klaar!
 • Vlekkeloze levering (di-vr)
  Overal in België, ook in het kleinste hoekje
 • Imagoboost
  Wees als bedrijf helemaal mee met de tijd
 • Share & care
  De belangrijkste zaken worden met een volle maag besproken
 • Flexibel abonnement
  Geen contract én gemakkelijk te pauzeren
 • Mix & match
  Liever geen vaste formule? Stel je eigen snackpakket samen*
 • Gevarieerd aanbod
  Telkens anders, zo word je het snackpakket nooit beu
 • Maandelijkse factuur
  Gemakkelijk betalen op factuur na goedkeuring
 • Mooi gepresenteerd
  Prachtig om bij de receptie of in de meeting room te etaleren

Snacks op kantoor in slechts enkele klikken

1
Maak je keuze

Maak je keuze

Kies het pakket dat best
bij jouw bedrijf past

2
Plan in

Plan in

Duid aan wanneer je de
levering wil ontvangen

3
Bestel

Bestel

Geef het adres op waar je de levering wil ontvangen

4
Enjoy

Enjoy

Geniet elke keer van de lekkerste tussendoortjes

"Tussen alles of niets … liggen lekkere tussendoortjes”

Nood aan een portie motivatie op kantoor?

Snacks op het werk: Gemakkelijk, lekker én gevarieerd!

Net zoals het ontbijt een maaltijd is die je beter niet overslaat, zijn tussendoortjes vitaal om de dag fris en gefocust door te komen. Tussen alle meetings door is het niet altijd vanzelfsprekend om je energiepeil hoog te houden. Koffie geeft je misschien wel een snelle boost, maar uiteindelijk heeft je lichaam ook calorieën en suikers nodig om te kunnen blijven doorgaan. Ook je klanten zullen het weten te appreciëren als ze tussen hun vele bezoeken door een lekkere snack aangeboden krijgen. Aan de beste onderhandelingen liggen namelijk een gevulde maag aan de basis.

Elk pakket wordt zorgvuldig samengesteld met producten van topkwaliteit. Krijg bij elke levering een gevarieerd aanbod van gezonde, hartige of zoete snacks of geef zelf je voorkeuren door en stel je eigen snackpakket samen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan je bij elke levering voor een ander type snackpakket kiezen of kan je gaan voor een mix van de drie pakketten. Neem even met ons contact op om alle mogelijkheden te bespreken en overtuig jezelf van het gemak van een snackpakket op het werk.

Jouw pakket wordt op de dag naar keuze geleverd en je kan op elk moment pauzeren of de levering uitstellen. Bestel snel je eerste pakket en sta versteld van de vele voordelen die dit pakket jouw en je bedrijf biedt: minder stress op het werk, aangenaam onthaal van klanten, geen middagdip meer tijdens de meeting en vooral … een algemeen gevoel van welzijn op het werk.

Veelgestelde vragen

1. Ben ik met dit abonnement aan een contract gebonden?

Absoluut niet. Je kiest op voorhand hoeveel leveringen je wil ontvangen. Je bent niet aan een contract gebonden en je kunt dus vrij kiezen of je na het gekozen aantal leveringen nog wil verder gaan met het abonnement. Het abonnement wordt niet automatisch vernieuwd.

2. Kan ik zelf een assortiment samenstellen?

We hebben drie leuke snackpakketten samengesteld waar je uit kan kiezen. Wil je echter de verschillende pakketten combineren of een pakket op maat? Daar kunnen wij je zeker bij helpen. Je kan bijvoorbeeld ook een snackpakket combineren met één van onze andere abonnementen (fruit of bloemen). Voor meer info kan je onze klantendienst contacteren op sales@gift.be of op 0800 / 94 387. Wij helpen je graag verder.

3. Op welke dagen kan ik een levering inplannen?

Onze Snackpakketten worden geleverd van dinsdag tot vrijdag tijdens de kantooruren. Bij feestdagen wordt de levering met 1 werkdag uitgesteld. Indien de koerier het pakket niet kan afleveren, zal een nieuwe levering ingepland worden voor de volgende werkdag.

4. Er staat een levering gepland, maar mijn bedrijf is gesloten. Wat moet ik doen?

Je kan je snacklevering wijzigen tot zeker 1 week voor de levering. Contacteer sales@gift.be en geef door welke levering je wilt uitstellen met de nieuwe datum van levering of eventueel een ander adres.

5. Wat is betaling op factuur na goedkeuring?

Het is mogelijk om bij bestelling te kiezen voor een maandelijkse factuur. Van zodra je aanvraag bij ons binnenkomt, zal onze klantendienst deze binnen 1 werkdag verwerken. Je krijgt daarop een bericht of het mogelijk is om op maandelijkse factuur te betalen. Na een eerste online betaling kunnen wij een maandelijkse factuur opstellen.

6. Ik heb een aantal leveringen gepland, maar ik zou mijn abonnement graag stopzetten. Is dit mogelijk?

Je kan de leveringen telkens tot een week op voorhand wijzigen. Bestelde pakketten kunnen niet geannuleerd worden. Onze abonnementen lopen natuurlijk niet eindeloos door. Van zodra alle bestelde pakketten geleverd zijn, wordt jouw abonnement automatisch niet vernieuwd.

7. Heb je geen bedrijf en wil je een Snackabonnement voor thuis?

Ook als particulier kan je onze Snackabonnementen bestellen. Als particulier kan je echter niet op factuur betalen. Van zodra wij de betaling ontvangen hebben, gaat jouw abonnement van start. Laat deze snackmanden bij jezelf leveren of geef eens een snackabonnement cadeau – superorigineel, en lekker!

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.