Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Contacteer onze giftexperten: 0800/94.387
Shop online

10 geschenken of meer?

Schakel onze giftexperts in om het versturen van geschenken naar collega's, werknemers en klanten dit jaar gemakkelijk te maken.

Contacteer ons

0800/94.387

Hoe 9 of minder geschenken bestellen >

Ultimate Gourmet with Veuve Clicquot Brut

Beleef het Ultieme Genot


De crème de la crème. Het neusje van de zalm. Het beste van ‘t beste. Zo en enkel zo mogen we onze Ultimate Gourmet Gift Boxes voorstellen. Door de combinatie van echte champagne, allerlei culinaire specialiteiten uit Europa en Belgische chocolade waan je je meteen in de zevende hemel. We bieden uitsluitend de allerbeste champagnes aan waaronder de legendarische Veuve Clicquot, de klassieke Piper-Heidsieck, de elegante Pommery Blanc De Blancs en de superdeluxe Dom Pérignon.

Godiva Christmas Hamper

Goddelijke Godiva: Hemels Lekker!


Geef toe: wie houdt er nu niet van chocolade tijdens de kerstperiode? Met een feestelijke ballotin vol overheerlijke chocolade van Godiva als B2B-eindejaarsgeschenk scoor je sowieso goede punten. Niet alleen is de chocolade waanzinnig lekker, door chocolade van een prestigieus merk als Godiva te geven uit je ook nog eens je waardering voor je klanten, medewerkers en collega's.

Supreme Gourmet & Pascal Jolivet Wine

Rood, Wit of Simpelweg Allebei?


Wijn maakt alles beter. Zeker in combinatie met onze hoogstaande snacks en verleidelijke zoetigheden. Met kritische blik selecteren we rode en witte wijnen uit Frankrijk, Italië en Napa Valley. We kiezen uitsluitend wijnen die een blijvende indrukken achterlaten tot ver in het nieuwe jaar. Moeite met kiezen tussen rode wijn of wit wijn? Ga dan gewoon voor een geschenk met rode én witte wijn!

Sweet Tooth Deluxe

Oproep aan Alle Zoetekauwen!


Geen limieten deze keer! Overlaad je klanten, werknemers of zakenpartners met de allerlekkerste koekjes en chocolade. Belgische chocolade en koekjes, macarons, karamelsnoepjes en popcorn met hopen. Kortom, voor elke zoetebek is er wel wat wils.

Gin & Treats for Two

Druk jezelf uit met verfijnde geschenken


Mensen met een verfijnde smaak kan je doorgaans enkel met een uniek en stijlvol geschenk plezieren. Om die reden hebben we een gloednieuw Gin & Treats-cadeau samengesteld. Ongetwijfeld een schot in de roos! Toch nog wat extra inspiratie nodig? Aarzel dan zeker niet om een kijkje te nemen naar onze complete collectie B2B-eindejaarsgeschenken.

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.