Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Contacteer onze giftexperten: 0800/94.387
Shop online
Gepost op 20 Augustus 2019

Back 2 Work: Tips om werknemers na de vakantie op kantoor te verwelkomen

Creëer een topsfeer op kantoor in een handomdraai

Niets boven een deugddoende vakantie!
Naar het einde van de zomervakantie beginnen je medewerkers opnieuw op kantoor binnen te druppelen. Om de transitie van vakantiesfeer naar werkomgeving iets aangenamer te maken, kan je alle werknemers verrassen met een kleine attentie op hun bureau. Zo voelen ze zich meteen 100% gewaardeerd en gaan ze vol goede moed terug aan het werk.

Wat is een goed geschenk om een collega na hun vakantie opnieuw te verwelkomen? Geef je een geschenk aan elke werknemer of verras je het hele team met een grote geschenkmand om te delen? Aan jou de keuze. Wij geven alvast enkele tips die je op weg helpen.

1. Een uitnodigende werkplek met bloemen

Laat je collega’s niet terugkeren naar een grijze bureau met enkel een nietjesmachine als decoratie. Planten en bloemen zijn wondermiddelen om het humeur op te krikken en een positieve vibe op de werkplek te creëren. Die positieve vibe straalt direct af op je werknemers. En happy werknemers = gemotiveerde werknemers.

Tip: Ontdek de bloemenabonnementen op Gift.be en laat wekelijks, tweewekelijks een verse bos bloemen op kantoor brengen.

2. Vol energie aan het werk met een mand vol vitamine C

Na enkele weken rust en vakantie kan het wel even aanpassen zijn aan het drukke werkritme. Zet een fruitmand klaar om een energiedipje op te vangen. Dit is de ideale back-2-work-gift voor gezonde, hippe bedrijven die het welzijn van het werknemers voorop stellen.

Tip: Waarom niet wekelijks een fruitmand laten bezorgen op kantoor? Handige service en altijd lekker, vers fruit binnen handbereik.

3. Een chocolaatje om de pijn te verzachten

Niet dat terug aan de slag gaan echt pijn doet natuurlijk, maar met een kleine verwennerij glijden je collega’s probleemloos terug in hun werkritme. Een kleine zoetigheid om een lange vergadering te doorbreken of om de moed niet te laten zakken bij de eindeloze stroom aan e-mails.

4. Versnaperingen voor het hele team

Gun het team wat tijd om bij te praten over de vakantie of verwen ze met een mand vol koekjes en andere snacks om zich door hun mailbox te worstelen. Ideaal om hun energiepeil hoog te houden. Bovendien doet lekker eten delen met collega’s wonderen voor de team spirit.

Vragen of hulp nodig?

Contacteer ons

We horen graag van u!

Neem contact op

STAY IN THE KNOW

Blijf op de hoogte van onze blog

Inschrijven
of volg ons op