Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Contacteer onze giftexperten: 0800/94.387
Shop online
Gepost op 20 Augustus 2019

Het zit ‘m in de details: het succes van gepersonaliseerde geschenken

Het succes van gepersonaliseerde geschenken

De afgelopen jaren merken we een duidelijke shift in het aankoopgedrag binnen de geschenkenwereld. Bedrijven willen met hun geschenken meerwaarde creëren. Gedaan met personeel, klanten en partners te overladen met bedrukte pennen, usb-sticks of koffietassen.

Toon klanten dat je hun loyaliteit apprecieert en laat werknemers weten dat zij het verschil voor je bedrijf maken. Voortaan gelden er 3 maatstaven voor een geslaagde business gifting strategie: kwaliteit in producten en service, meerwaarde door personalisatie en luxe tot in de details.

1. Unieke creaties

Elk bedrijf wil zich onderscheiden van de concurrentie. En dat is niet anders wanneer het gaat over de business gifting strategie. Waarom zou je nog onpersoonlijke geschenken versturen, als je de ontvanger kan verrassen met unieke geschenkconcepten die memorabel zijn? Stem de inhoud van je geschenk af op de gelegenheid: champagne voor nieuwjaar, bloemen voor een verjaardag of een goede fles wijn voor behaalde successen. Bij Gift.be zijn we ervan overtuigd dat als je je geschenk aanpast aan de gelegenheid en de interesses van de ontvanger, de impact van het ‘gifting’ des te groter is.

2. Presentatie

Een geschenk is meer dan een product alleen. Een geschenk is een ervaring, die begint bij het verrassingseffect van de ontvanger die een geschenk krijgt. Daarna volgt een gevoel van anticipatie en nieuwsgierigheid: ‘wat zit er in het geschenk?’

Vermijd dat je geschenk zijn effect mist omdat het niet verpakt en mooi gepresenteerd is. Gift.be besteedt extra aandacht aan de presentatie van de geschenken. Elk geschenk wordt voorzien met een satijnen lint of stijlvolle gift sleeve. De geschenkmanden zijn herbruikbaar en zijn gemaakt van duurzame materialen.

3. Personalisatie

Het zit ‘m inderdaad in de details. Waarom stuur je een geschenk? Wat wil je ermee zeggen? Je kan het allemaal kwijt op de gift message. Deze wordt op een luxueuze geschenkkaart gedrukt en in een envelop bij je geschenk gevoegd. Daarnaast biedt Gift.be aan bedrijven ook de optie om het geschenklint, de geschenksleeve of de gift message card te personaliseren met je eigen branding. Met deze kleine extra touch creëer je een geschenkervaring met een WOW-factor.

4. Onfeilbare service

Kwaliteit moet uiteraard ook in de service aanwezig zijn. Daarom krijgt je bij Gift.be een persoonlijk aanspreekpunt die je het werk uit handen neemt. Jouw aanspreekpunt verwerkt in no-time je adressen- en geschenklijst, zorgt dat je geschenk op tijd verstuurd wordt en nóg belangrijker… op tijd bij de ontvanger geleverd wordt. Stuur je meerdere geschenken naar België of over heel Europa? Geen zorgen, wij zorgen dat elk pakket op tijd z’n bestemming bereikt, zodat je je helemaal nergens nog zorgen over hoeft te maken.

Vragen of hulp nodig?

Contacteer ons

We horen graag van u!

Neem contact op

STAY IN THE KNOW

Blijf op de hoogte van onze blog

Inschrijven
of volg ons op