Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Contacteer onze giftexperten: 0800/94.387
Shop online
Gepost op 1 Juli 2019

Creëer een topsfeer op kantoor in een handomdraai

Creëer een topsfeer op kantoor in een handomdraai

Een leuke sfeer op kantoor kan een enorme impact hebben op de productiviteit, motivatie en het algemeen humeur. Je zit bijna elke dag met dezelfde collega’s samen op kantoor en net daarom kan je er maar beter voor zorgen dat de sfeer op de werkvloer goed zit.

Doorbreek de sleur en vier samen met je werknemers of collega’s de belangrijkste feestdagen op kantoor. Kies voor enkele leuke activiteiten die je gewoon op kantoor kan organiseren in een ongedwongen setting. Of ontdek wat je kan doen om de werksfeer op kantoor een kleine boost te geven.

1. Breakfast @ Work

Begin de dag vol goeie moed en verse energie. Organiseer met de collega’s een deluxe ontbijt met verse broodjes, fruitsap, granola … en zelfs een glaasje champagne. Met een kant-en-klaar ontbijtmand hoef je niet voor dag en dauw naar de bakker rennen, maar laat je je ontbijt gewoon op voorhand leveren. Gemakkelijk én snel!

2. Een vleugje kleur op kantoor

Er is niets dat je humeur zo opkrikt als kleurrijke bloemen. Zet hier en daar op kantoor een verse bos bloemen of een leuk plantje neer en tover een doffe bureauruimte om naar een fris ogende, aangename werkplek.

3. Office challenge

Daag je collega’s uit met een leuke office challenge. Prikkel hun competitieve spirit en organiseer een loop – of voetbalwedstrijd, een get-the-most-likes-onsocial-competition, een bake off, etc... En beloon de winnaar met een mooi geschenk. Een spannende wedstrijd geeft positieve energie en zorgt voor een leuke dynamiek tussen de collega’s.

4. After Work Drink

Geniet op het einde van de week met de collega’s van een goede aperitief met enkele hapjes. Een fles wijn kraken, van een goede gin-tonic genieten of een lekker biertje – samen aperitieven zorgt ervoor dat je elkaar ook in een nietformele setting ziet en ook eens buiten het werk om met elkaar kan praten. Zo leren collega’s elkaar beter kennen wat de samenwerking alleen kan verbeteren.

5. Gifts for Every Employee

Wat een leuke verrassing! Je komt aan op kantoor en daar staat plots een klein geschenkje op je bureau. Elke werknemer wordt graag af en toe verrast door zijn werkgever met een kleine attentie. Deze vorm van waardering geeft een boost voor het zelfvertrouwen en de motivatie. Pasen, sinterklaas en kerst, maar ook Valentijn, de zomervakantie en Halloween zijn perfecte gelegenheden om je collega’s nog eens eraan te herinneren dat je hun inzet echt apprecieert.

Ga snel met deze tips aan de slag en krijg met een kleine extra effort je alle collega’s in topvorm. Ontdek hoe Gift.be je kan helpen deze tips te verwezenlijken. Shop nu het volledige assortiment chocolade, ontbijtmanden, wijngeschenken, biermanden en boeketten.

Vragen of hulp nodig?

Contacteer ons

We horen graag van u!

Neem contact op

STAY IN THE KNOW

Blijf op de hoogte van onze blog

Inschrijven
of volg ons op