Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Contacteer onze giftexperten: 0800/94.387
Shop online
Gepost op 1 Juli 2019

Bloemen geven: Dit zegt het over jou!

5 redenen waarom je werknemers verrassen met een leuk geschenk een goed idee is

Bloemen zijn al van oudsher hét cadeau bij uitstek voor elke gelegenheid. Iedereen krijgt graag een mooie bos bloemen. Maar nóg leuker is het om bloemen te geven. Uit liefde, dankbaarheid of gewoon zomaar. Wie bloemen geeft, beschikt over enkele prachtige eigenschappen. Bloemen geven zegt dus ook iets over jou!

1. Je bent attent

Wie verrast wordt met een mooi boeket voelt zich gewaardeerd en dat doet deugd. Ben jij de attente dame of heer die graag z’n appreciatie toont door iemand letterlijk in de bloemetjes te zetten? Dan creëer jij een feel good-vibe in je omgeving wat je populariteitsscore in de lucht zal doen schieten.

2. Je bent romantisch

Elke vrouw smacht naar een vleugje romantiek. Haar het gevoel geven dat je graag extra moeite doet om haar van je liefde te overtuigen met een lief bloemetje van tijd tot tijd kan wonderen doen voor je relatie!

3. Je zit vol verrassingen

Het hoeft niet altijd routine en voorspelbaar gedrag te zijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat wanneer iemand positief verrast wordt, het brein getriggerd wordt en er een grote concentratie van het gelukshormoon in de hersenen vrijkomt. Dit zorgt voor een gevoel van genot en blijdschap waarvan we vlinders in de buik krijgen.

4. Je hebt oog voor detail

Jij hebt het meteen gezien als iemand een beetje fleur op zijn of haar bureau kan gebruiken of als iemand wat meer kleur in de woonkamer verdient. Ja, jouw kennersoog ontgaat niets. Je weet hoe je een aangename sfeer moet creëren, of dat nu thuis is of op het werk.

5. Je bent positief ingesteld

Ben je helemaal gelukkig, tevreden met je job en is elke dag voor jou een plezier? Dan gaat het jou niet meer om wat je allemaal kan krijgen, maar om wat je anderen kan geven. Je deelt graag je positief enthousiasme met jouw omgeving en daar zijn bloemen perfect voor!

Vragen of hulp nodig?

Contacteer ons

We horen graag van u!

Neem contact op

STAY IN THE KNOW

Blijf op de hoogte van onze blog

Inschrijven
of volg ons op