Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Champagne Lanson Le Black Label Brut, 75 cl

 56.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 8.50
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GFE2002080

Ervaar het plezier van de Champagne Lanson Le Black Label Brut, een frisse champagne met tonen van rijp fruit, groene appels en citrus. Deze verrukkelijke champagne geeft aangename en fijne parels, subtiele impressies van toast en honing en een verkwikkende afdronk. Gepresenteerd in de originele doos om cadeau te geven.

Maison Lanson is een van de oudste champagnehuizen, opgericht in 1760. Het staat bekend om zijn elegantie, is een Royal Warrant Holder en de officiële champagne van het iconische Wimbledon toernooi. Het Maltese kruis in het Lanson embleem dateert uit 1798; de zoon van de oprichter was lid van de Hospitaalorde van Malta, de oudste wereldwijde liefdadigheidsinstelling. Het Lanson Kruis vertegenwoordigt nog steeds de voortdurende toewijding van het huis aan openheid, vriendelijkheid en gastvrijheid.
  • 1Champagne Lanson Le Black Label Brut, 75 cl
Wat zit erin?

Champagne Lanson Le Black Label Brut, 75 cl

Heldere lichtgele kleur met aangename en fijne pareling. Frisse aroma’s met subtiele indrukken van toast en honing. In de mond ontwaar je een fijn samenspel van rijpe vruchten, groene appels en citrustoetsen. Aangename mondstructuur met een indrukwekkende en verkwikkende afdronk.
Land: Frankrijk
Streek: Reims
Druivensoort: 50% Pinot Noir, 35% Chardonnay en 15% Pinot Meunier

Info verbergen

SKU : GFE2002080

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.