Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Originele gevulde geschenkmanden laten bezorgen aan huis
Ontdek onze geschenkmanden vol exquise smaken en verrassende producten. Elke mand is rijkelijk gevuld met zorgvuldig geselecteerde delicatessen van de hoogste kwaliteit. Wij stellen de mand samen in ons atelier en verzenden die naar eender welk adres in België. Met een geschenkmand van gift.be geef je een onvergetelijke culinaire ervaring cadeau.

Waarom een gevulde geschenkmand bestellen bij gift.be?
We selecteren enkel de beste producten en meest verfijnde delicatessen, zorgen voor een geblanceerde samenstelling van de geschenkmand en brengen de verzending ervan in orde op elk Belgisch adres. Het enige wat jij hoeft te doen is online je keuze doorgeven. Wij handelen de rest voor jou af.

Kan ik de geschenkmand personaliseren of aanpassen naar de smaak van de ontvanger?
Absoluut! Daarvoor neem je contact op met ons OOOOH-team. Zij begeleiden je naar een gepersonaliseerd geschenk op maat van de ontvanger. Gaat het om een relatiegeschenk? Surf dan zeker ook eens naar onze pagina over gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Ziet de afgeleverde geschenkmand er hetzelfde uit als de afbeelding op de productpagina?
We doen onze uiterste best om de geschenkmanden samen te stellen zoals op de afbeeldingen op onze website. Voor verschillende producten zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze leveranciers. We zorgen ervoor dat de inhoud van de geschenkmanden minstens dezelfde waarde heeft als het voorbeeld op onze website.

Als je hulp nodig hebt bij het selecteren van de sterke drank en de bijhorende snacks en accessoires, neem dan contact op met ons OOOOH-team.
Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.