Shop online

Flowers at The Office

Onze bloemen

Onze Bloemen

Het is wetenschappelijk bewezen dat een boeket verse bloemen een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van mensen. Het zorgt tevens meteen voor meer kleur en een frisse toets aan uw bedrijf. Door wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een weelderige bos verse bloemen op kantoor te plaatsen zorgt u meteen voor een aangename sfeer in eender welke ruimte. U doet er uw klanten, medewerkers en uiteraard ook uzelf een plezier mee!

Gift.be heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring in het bezorgen van bloemen in België. Dagelijks worden bij ons boeketten samengesteld en zorgvuldig verpakt om met een express koerierdienst te bezorgen bij u thuis of op kantoor. Tijdens de verzending zitten alle boeketten met hun stengels in een speciale bewaargel die ze nog lang vers houdt.

bloemen-abonnement

Bloemenabonnementen

Onze bloemenabonnementen zijn er zowel voor particulieren als voor bedrijven, en zijn beschikbaar voor levering in gans België. U hoeft zich geen zorgen te maken over het bestellen van uw bloemen. Bestel een abonnement voor de tijdsduur van uw voorkeur, en kies één van de drie types boeketten die onze ervaren bloemisten met de hand binden. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw boeket telkens tijdig bij u wordt afgeleverd.

Bij uw eerste boeket ontvangt u gratis een vaas die u kan hergebruiken om uw boeket telkens in al zijn glorie een mooie plaats te geven.

SMALL     MEDIUM     LARGE

Bloemen op maat

Bloemen op maat

Wenst u meerdere boeketten te bestellen, zelf te beslissen over inhoud, kleur en personalisatie? De verantwoordelijkheid over de assemblage en de volledige logistieke verwerking nemen wij graag voor onze rekening.

Contacteer ons voor meer informatie omtrent de mogelijkheden voor boeketten op maat.

Bel (België) 0800 / 94 387

Internationaal +32 (0)51 280 906