Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Contacteer onze giftexperten: 0800/94.387
Shop online

Gift.be helpt investeren in mensen! Jij kan dit als bedrijf eveneens!

Samen met partners als Plan International België, Oxfam en Trias zijn we ervan overtuigd dat sociaal ondernemen resulteert in een betere toekomst voor het zuiden.

Een unieke productlijn in een wereld waar "non profit "en "profit" elkaar ontmoeten in "werelds Ondernemen" voor het goede doel. Het is een collectie geschenken "door" mensen en "voor" mensen. Wij steunen Plan International België, Oxfam en Trias . Steunen jullie ook mee?

Bestellen en Inspiratie kan je op deze pagina vinden of contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

Offerte op maat

Oxfam Solidariteit

Een selectie Oxfam-geschenken

In samenwerking met Oxfam stelde Gift.be enkele eerlijke geschenken samen:

Oxfam Solidariteit

Oxfam Fair Trade

Oxfam werkt in meer dan 90 landen, samen met 3.200 lokale organisaties. Zo helpen we 25 miljoen vrouwen, mannen en kinderen om uit de armoede te klimmen, met ontwikkelingsprojecten, noodhulp en sensibilisering. En daar zijn we fier op.


De oorzaken van armoede zijn talrijk en onderling verweven. En dus zijn onze oplossingen dat ook. Oxfam vertrekt vanuit een stevige analyse, op politiek niveau én in de praktijk. We werken aan concrete oplossingen voor 7 verschillende thema’s.


Een op drie mensen op de wereld leeft in armoede. Oxfam is vastbesloten om dit te veranderen, door de kracht van mensen te bundelen tegen armoede. Meer weten over onze waarden, onze aanpak en de impact die we hebben? Per verkocht pakket schenkt Gift.be een deel van de opbrengst aan Oxfam.

Plan België

Een selectie Plan International België geschenken

In samenwerking met Plan International België stelde Gift.be enkele eerlijke geschenken samen:

Plan Belgie

Plan International België

Plan International België bouwt aan een betere toekomst voor de meest kwetsbare kinderen en hun gemeenschap in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Samen met jou. Naast de voorbije noodhulpacties in de Filipijnen en Nepal, focussen we ook op het voorbereiden en inschatten van potentiële risico’s, in samenwerking met plaatselijke gemeenschappen.


Sinds 1983 werken we met en voor de meest kwetsbare kinderen en hun gemeenschap overal ter wereld. We gaan er de strijd aan met armoede, onrecht en ongelijkheid. In 51 van de armste landen van Afrika, Azië en Latijns-Amerika, geven we kinderen de kans om hun rechten op te eisen en hun leefwereld te veranderen. Plan investeert ook wereldwijd in onderwijs voor meisjes. Want meisjes die naar school gaan, lopen drie keer minder kans om slachtoffer te worden van een kindhuwelijk.

Trias

Een selectie Trias-geschenken

In samenwerking met Trias stelde Gift.be enkele eerlijke geschenken samen:

Trias

Trias

Wat je naam of afkomst ook is: iedereen heeft dromen. Maar de meeste mensen op onze planeet zien hun ambities gefnuikt door armoede, analfabetisme, corruptie of discriminatie. Elke dag opnieuw verspillen die hindernissen het talent van honderden miljoenen mensen.


We zorgen ervoor dat mensen samenwerken, zonder onderscheid van ras, leeftijd en geslacht. Door hun boeren- en ondernemersverenigingen te versterken, creëren we een krachtige en duurzame hefboom voor hogere individuele gezinsinkomens en voor de transformatie van hele gemeenschappen. Trias is ook een draaischrijf voor internationale samenwerking tussen ondernemende mensen.


Expertise wisselen we uit op basis van gelijkwaardigheid, vanuit het geloof dat alleen de kansarme boeren en ondernemers zelf hun eigen dromen kunnen waarmaken.

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.